Antena Meniu Search
x

Festival vânătoresc la Clisura Dunării, în Caraș-Severin

Festin vânătoresc în Clisura Dunării, la început de weekend. Peste două săptămâni se dă startul sezonului de vânătoare la mistreţi, aşa că în aşteptarea momentului, amatorii acestui sport s-au întrecut în a-şi etala trofeele din palmares, dar şi la gătit preparate apetisante la ceaun.

Vezi și

Festin vânătoresc în Clisura Dunării, la început de weekend. Peste două săptămâni se dă startul sezonului de vânătoare la mistreţi, aşa că în aşteptarea momentului, amatorii acestui sport s-au întrecut în a-şi etala trofeele din palmares, dar şi la gătit preparate apetisante la ceaun. Pe lângă vânătorii din Caraş Severin, la eveniment au venit şi oaspeţi cu aceeaşi pasiune din Serbia.

Ceaunele au sfârâit fără oprire, iar mirosul preparatelor vânătoreşti a cuprins Clisura Dunării, la Moldova Nouă. Zeci de pasionaţi ai acestui sport au pus puştile în cui şi au pus mâna pe linguri.

Fiecare are reţeta lui cu secrete bine păstrate. Iar pentru aşa bunătăţi, pofticioşii s-au înghesuit la standuri.

Peste două săptămâni se va deschide şi sezonul de vânătoare de mistreţi. Festivalul Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din Banatul de Munte este la a doua ediţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Festival vânătoresc la Clisura Dunării, în Caraș-Severin