Antena Meniu Search
x

Filmul "Marele Gatsby", pe marele ecrane

Marele Gatsby, cel mai nou film al lui Leonardo diCaprio, a avut premiera la New York. Faimosul actor si colegii sai de platou au fost prezenti la evenimentul intens mediatizat in America

Vezi și

Vedeta incontestabila a filmului, Leonardo di Caprio a captat toata atentia, cand a aparut pe covorul rosu. Cu modestie, actorul a preferat sa vorbeasca mai mult despre calitatile regizorului Baz Luhrman, cu care a mai colaborat si in 1996, in filmul Romeo si Julieta. "Baz este unul dintre cei mai entuziasti, cei mai nostalgici regizori, cu care am lucrat. Odata ce ai intrat in lumea sa a creatiei, nu o mai poti parasi", a declarat cunoscutul actor.

Actorii Tom McGuire, Carey Mulligan si Isla Fisher au pasit si ei in fata reflectoarelor. S-au declarat fermecati de mirajul Americii anilor'20, descrisa in adaptarea 3D a cartii lui Scott Fitzgerald.

"A fost uimitor! In copilarie nu stiam prea multe despre era Jazz-ului. Desigur, a trebuit sa ma informez in anii ce au urmat. Am studiat si in scoala si era fabulos", a povestit actrita Isla Fisher.

Filmat in australia, Marele Gatsby, apare dupa o amanare de cateva luni. Regizorul Baz Luhrmann a explicat ca filmarile au fost intarziate de vremea nefavorabila. E convins insa ca filmul sau va fi un succes, si datorita distributiei.

Filmul va aparea in cinematografele americane pe 10 mai, iar pe 15 va rula la festivalul de la Cannes.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri Mondene » Filmul "Marele Gatsby", pe marele ecrane