Antena Meniu Search
x

Fosta soţie a lui David Guetta, pentru prima dată în România

Regina nopţilor albe din Ibiza a venit în România. Fosta soţie a lui David Guetta a făcut show în Bucureşti, cu dansul care-i poartă numele. La 52 de ani, Cathy Guetta ne-a demonstrat că pofta de distracţie nu are vârstă.

de Redactia Observator

la 17.05.2019, 22:26

Vezi și

Regina nopţilor albe din Ibiza a venit în România. Fosta soţie a lui David Guetta a făcut show în Bucureşti, cu dansul care-i poartă numele. La 52 de ani, Cathy Guetta ne-a demonstrat că pofta de distracţie nu are vârstă. Dar recunoaşte că dincolo de strălucirea petrecerilor exclusiviste, a vărsat lacrimi luni în şir, după divorţul dezastruos de cel mai cunoscut DJ al lumii, căruia i-a dăruit şi doi copii.

Ea e femeia care are forţa să electrizeze zeci de mii de oameni, regina showurilor din Ibiza - şi-un nume care umple stadioane. Aflată pentru prima oară în România, Cathy Guetta s-a acomodat din primele minute.

Fosta soţie a lui David Guetta, show într-un club de lux din Bucureşti

La 52 de ani, are mai multă energie ca oricând. A scris o carte, are un parfum care îi poartă numele, o linie de pantofi şi un restaurant de lux în Ibiza. Iar atunci când nu se ocupă de afaceri, este mamă. Acasă o aşteaptă doi copii, o fată şi-un băiat. 

Dar visul pe care îl trăieşte astăzi s-a transformat pentru o perioadă în coşmar. Divorţul de faimosul David Guetta, după o căsnicie de un sfert de secol, încă îi aduce lacrimi în ochi.

 Artistul a ales alt drum, alături de o tânără cu 27 de ani mai mică decât el. Dar Cathy a reuşit să se ridice din propria cenuşă. 

Însă divorţul nu a fost singura lovitură pe care a primit-o.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aseară, Cathy Guetta a făcut spectacol într-un club de lux din Bucureşti, acolo unde sute de persoane au petrecut pentru o noapte ca în Ibiza.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Fosta soţie a lui David Guetta, pentru prima dată în România