Antena Meniu Search
x

Divorţ cu răsunet, la început de an. Fostul şef din Formula 1, Flavio Briatore, s-a despărţit de Miss Calabria

Începutul de an a venit cu o despărţire cu răsunet în lumea oamenilor cu mulţi bani! Fostul şef din Formula 1, Flavio Briatore, s-a despărţit de soţia sa.

Vezi și

Începutul de an a venit cu o despărţire cu răsunet în lumea oamenilor cu foarte mulţi bani! Fostul şef din Formula 1, Flavio Briatore, s-a despărţit de soţia sa. Nu se ştie încă de ce au decis să divorţeze, însă, potrivit tabloidelor italiene, totul s-a întâmplat de comun acord.

Flavio Briatore şi modelul Elisabetta Gregoraci au pus punct unei căsnicii de nouă ani, chiar înaintea sărbătorilor de iarnă. Pe 23 decembrie, au fost surprinşi de paparazzi la intrarea într-un cabinet de avocatură din Milano. Presa locală scrie că cei doi au o înţelegere potrivit căreia omul de afaceri îi va lăsa brunetei o vilă în Monaco, dar şi o sumă considerabil de bani. După care Briatore a plecat în Kenya, alături de fiul său de 7 ani, Nathan. 

Fostă Miss Calabria şi model al firmei de lenjerie intimă Wanderbra în vârstă de 37 de ani, Elisabetta a fost alături de fostul ei soţ în perioada în care acesta a suferit o intervenţie la rinichi. Ea a cochetat şi cu televiziunea, la postul italian Rai 2. Înainte de relaţia cu frumoasa brunetă, la braţul lui Briatore - acum în vârstă de 67 de ani - au defilat modele celebre, precum Elle MacPherson, Naomi Cambell şi Heidi Kulm, care i-a născut acestuia un copil, împotriva voinţei lui, Chiar şi Mariah Carey a avut o relaţie cu fostul boss din Formula 1. Cu o avere estimată la 200 de milioane de dolari, Flavio Briatore a fost implicat într-un scandal de corupţie, în urma căruia s-a retras din Formula 1. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Divorţ cu răsunet, la început de an. Fostul şef din Formula 1, Flavio Briatore, s-a despărţit de Miss Calabria