Antena Meniu Search
x

Foto! Alessandra Stoicescu, aşa cum nu aţi mai văzut-o de mult timp

Deşi a părăsit pupitrul ştirilor de pe Antena 1 de aproape de patru ani, puţini sunt cei care şi-o amintesc pe frumoasa Sandra în postura de prezentator "Observator"

 Deşi a părăsit pupitrul ştirilor de pe Antena 1 de aproape de patru ani, puţini sunt cei care şi-o amintesc pe frumoasa Sandra în postura de prezentator Observator

Este unul dintre cei mai reputaţi jurnalişti din mass-media locală, cu o experienţă de peste 17 ani în jurnalismul TV. A debutat în televiziune în 1994, în calitate de corespondent special în redacţia de ştiri a Antenei 1. În perioada 1995-2010, a fost editor şi prezentator, alături de Lucian Mândruţa, al celui mai important jurnal de ştiri al statiei- Observator 19:00.

În aceeaşi perioadă s-a dedicat foarte mult şi zonei de talk-show, fiind producător şi prezentator al unor formate foarte apreciate precum “Puterea din umbra”, “7 Zile”, “Q&A”. În 1999, în urma unui stagiu de pregătire în cadrul CNN, cea mai mare şi mai veche reţea de ştiri din lume, a devenit corespondentul lor oficial pentru România. De-a lungul anilor, realizările profesionale i-au adus multe premii APTR, printre care cel obţinut timp de şase ani consecutiv, pentru cel mai bun program de ştiri.

După 15 ani, Alessandra Stoicescu anunţa, în 2010, plecarea sa de la Antena1. De atunci, aceasta prezintă emisiunile "100 de minute" şi "Q&A" de pe Antena3.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Foto! Alessandra Stoicescu, aşa cum nu aţi mai văzut-o de mult timp