Antena Meniu Search
x

Fratele solistei grupului Boney M, arestat şi acuzat de complicitate la crimă

Fratele cântăreţei Liz Mitchell, solista principală a grupului Boney M, a fost arestat în noaptea de miercuri spre joi în cadrul unei anchete în care este acuzat de complicitate la crimă

Fratele cântăreţei Liz Mitchell, solista principală a grupului Boney M, a fost arestat în noaptea de miercuri spre joi în cadrul unei anchete în care este acuzat de complicitate la crimă. 

Burnell "Bernie" Mitchell, fratele mai mic al cântăreţei Liz Mitchell, în vârstă de 61 de ani, este bănuit că a ordonat asasinarea lui Abdul Hadi Arwani, un imam de origine siriană, care a murit din cauza mai multor răni prin împuşcare, săptămâna trecută, în Londra.

Poliţia britanică a percheziţionat locuinţa londoneză a lui Bernie Mitchell, dar şi o moschee din apropiere, în care victima a lucrat ca imam până în 2011. Bernie Mitchell a fost arestat şi anchetat sub învinuirea de complicitate la crimă.

Potrivit tabloidului Daily Mail, el a fost acuzat şi de instigare la acţiuni teroriste. Detectivii de la Scotland Yard şi brigada de antiterorism din Londra continuă să investigheze acest caz, anunță Mediafax.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Fratele solistei grupului Boney M, arestat şi acuzat de complicitate la crimă