Antena Meniu Search
x

Fetița Gabrielei Cristea a împlinit un an: "În momentul când te-ai lipit de mine, am știut că nimic nu a fost prea greu"

A fost sărbătoare mare ieri în familia Gabrielei Cristea. Micuța Victoria Bella Margot a împlinit un anișor, iar părinții i-au pregătit o super-petrecere, la care au participat prietenii apropiați, dar și colegii Gabrielei Cristea de la Antena Stars.

la 24.09.2018, 14:20

A fost sărbătoare mare ieri în familia Gabrielei Cristea. Micuța Victoria Bella Margot a împlinit un anișor, iar părinții i-au pregătit o super petrecere, la care au participat prietenii apropiați, dar și colegii Gabrielei Cristea de la Antena Stars. Părinții au respectat întocmai tradițiile românești, astfel că i-au pregătit micuței o turtă, dar și tava cu obiecte de pe care aceasta a ales pixul, oglinda și banii.

„Anul trecut am avut privilegiul să trăiesc cea mai frumoasă, caldă, bucuroasă, așteptată, dorită zi din viața mea. În momentul când te-ai lipit de mine, am știut că nimic nu a fost prea greu din ceea ce am trăit până atunci, a fost doar calea ce mă îndrepta către tine. Azi mă uit cu dragoste, bucurie și speranță la tine. îți mulțumesc pentru toate lecțiile din anul asta, îți multumesc pentru tot. La mulți ani, Victoria! La multi ani, Margotzica noastră iubită!”, a declarat Gabriela Cristea, pe care telespectatorii o pot vedea în fiecare zi, de luni până sâmbătă, de la ora 18.45, în cadrul emisiunii ”Te iubesc de nu te vezi”, la Antena Stars.

Luna septembrie este o lună cu totul și cu totul specială în familia lor, întrucât pe 15 septembrie este și ziua de naștere a lui Tavi Clonda, care a împlinit 39 de ani.

Iar ca sărbătoarea de ieri să fie una completă, Gabriela a decis să îi facă o surpriză soțului ei, astfel că nu doar Victoria s-a bucurat de tort, ci și Tavi, care la vederea tortului pentru el a rămas blocat timp de câteva secunde, pentru că nu își dădea seama ce se petrece. Fericit, artistul și-a pus o dorință și a suflat în lumânări. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Fetița Gabrielei Cristea a împlinit un an: "În momentul când te-ai lipit de mine, am știut că nimic nu a fost prea greu"