Antena Meniu Search
x

Gala Oscar 2019, marcată de controverse. Trofeele par să-i fi ocolit pe favoriţi

Gala Oscar din acest an a fost marcată de premiere, dar şi de controverse. Trofeul pentru cel mai bun film al anului a ajuns la "Green Book", o dramă controversată pe tema discriminării rasiale.

de Redactia Observator

la 26.02.2019, 00:56

Vezi și

Gala Oscar din acest an a fost marcată de premiere, dar şi de controverse. Trofeul pentru cel mai bun film al anului a ajuns la "Green Book", o dramă controversată pe tema discriminării rasiale.

În mod excepţional, cel mai important eveniment de la Hollywood a fost deschis de trupa Queen, iar Lady Gaga a oferit momente memorabile, dar intens comentate, alături de actorul Bradley Cooper.

Cea mai comentată apariţie a fost, în mod surprinzător, cea a unui actor. Seara a fost urmată de petreceri exclusiviste la care a venit şi românca Mădălina Ghenea.

Cel mai emoţionant moment al galei a fost duetul dintre Lady Gaga şi Bradley Cooper. Cei doi au fost la un pas de a se săruta în timpul melodiei "Shallow", desemnată cel mai bun cântec original. În sală s-a aflat şi iubita lui Bradley Cooper. Modelul Irina Shayk a felicitat-o pe Lady Gaga. La gala Oscar din acest an, trofeul suprem i-a revenit filmului "Green Book", deşi favorite în cursă erau alte pelicule. 

Filmul "Green Book" spune povestea unei prietenii mai puţin obişnuite între un pianist de culoare şi un italian care îşi arată făţiş ideile xenofobe. 

Pe scena galei Oscar a urcat şi trupa Queen. Filmul "Bohemian Rhapsody", care celebrează viaţa lui Freddie Mercury, a primit patru trofee. Cel mai important dintre ele a ajuns la Rami Malek. Pe scenă, actorul i-a făcut o declaraţie de dragoste iubitei sale, pe care a cunoscut-o în chiar timpul filmărilor. 

Rami Malek, actor: Lucy Boynton, ești inima acestui film, ești mai presus de imens de talentată. Mi-ai furat inima.

Dar nici bine nu a primit Rami Malek statueta Oscar, că a căzut pe scenă. Paramedicii l-au dus imediat în culise. 

La gala de azi-noapte, o surpriză totală a fost câştigătoarea premiului pentru rolul principal feminin. Actriţa Glenn Close a pierdut în faţa Oliviei Colman, premiată pentru intepretarea reginei Anne din filmul "The Favorite". 

Olivia Colman, actriţă: Am lucrat ca femeie de serviciu şi mi-a plăcut foarte tare acel loc de muncă, dar am petrecut ceva timp imaginându-mi acest lucru.  

Regizorul Alfonso Cuaron a obţinut premiul pentru cel mai bun film străin. Însă nu el a fost în centrul atenţiei, ci fiul său de 13 ani. O cameră video l-a surprins pe adolescent... strâmbându-se.

Premiată cu Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, Regina King a fost salvată de Captain America. Actorul Chris Evans a ajutat-o să urce scările după ce şi-a prins rochia între scaune.

În schimb, unul dintre invitaţi şi-a făcut intrarea în stilul Mary Poppins. Iar subiectul care a generat glume savuroase a fost lipsa unei gazde pentru gala Oscar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Gala Oscar 2019, marcată de controverse. Trofeele par să-i fi ocolit pe favoriţi