Antena Meniu Search
x

Premiile Grammy 2019. Kendrick Lamar şi Drake conduc în topul nominalizărilor

Diseară are loc gala premiilor Grammy, cel mai important eveniment din lumea muzicii americane. Rapperii Kendrick Lamar şi Drake conduc în topul nominalizărilor, dar cel mai probabil, atât palmaresul, cât şi spectacolul vor fi dominate de vedetele feminine.

de Redactia Observator

la 10.02.2019, 11:16

Vezi și

Diseară are loc gala premiilor Grammy, cel mai important eveniment din lumea muzicii americane. Rapperii Kendrick Lamar şi Drake conduc în topul nominalizărilor, dar cel mai probabil, atât palmaresul, cât şi spectacolul vor fi dominate de vedetele feminine. Asta după ce, anul trecut, organizatorii au fost chiar bănuiţi de discriminare sexuală. Gazda ceremoniei va fi tot o femeie: Alicia Keys, de 15 ori laureată a premiului Grammy. 

Kendrick Lamar are, anul acesta, cele mai multe nominalizări la Grammy - opt, fiind urmat de Drake, cu şapte. Este o dovadă a ascensiunii stilului hip-hop în preferinţele publicului. Dar gala va evidenţia şi o altă tendinţă: femeile sunt pe cale să domine industria muzicală americană. Printre ele, o altă reprezentantă a rap-ului, Cardi B, nominalizată la cinci categorii.

Programul galei este dominat de artiste ca Miley Cyrus, Janelle Monae, Camilla Cabello sau veterana Diana Ross, care îşi va sărbători pe scenă a 75-a aniversare. Şi cea mai tânără persoană nominalizată este tot femeie: Angela Aguilar, de 15 ani.

Alicia Keys şi-a intrat deja în rol, la desfăşurarea covorului roşu. Iar în emisiunea "The Late Late Show" a interpretat un duet amuzant cu realizatorul James Corden, care a prezentat şi el, în trecut, gala Grammy.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Premiile Grammy 2019. Kendrick Lamar şi Drake conduc în topul nominalizărilor