Antena Meniu Search
x

George Clooney nu s-a uitat la bani când şi-a amenajat casa. Cum arată reşedinţa actorului

George Clooney este, cu siguranţă, unul dintre cei mai bogaţi şi stilaţi actori din lume. Faima i-a umplut conturile, iar actorul se răsfaţă din plin. Printre altele, are o grămadă de case impresionante.

Vezi și

George Clooney este, cu siguranţă, unul dintre cei mai bogaţi şi stilaţi actori din lume. Faima i-a umplut conturile, iar actorul se răsfaţă din plin. Printre altele, are o grămadă de case impresionante. Numai reşedinţa din Londra, unde locuieşte de 20 de ani, se întinde pe o suprafaţă de şase hectare şi a costat 50 de milioane de dolari. Acum, Clooney a decis să o arate publicului. 

George Clooney nu s-a uitat la bani când şi-a amenajat casa. Uriaşa locuinţă are 7 dormitoare, 10 băi şi o curte centrală cu un şemineu imens în aer liber. Teren de tenis, de bachet şi o piscină cu vedere la ocean. Toate înconjurate de o grădină superbă.

Rafinamentul şi bunul gust se văd până în cele mai mici detalii. Living-ul este modern, minimalist, în nuanţe de bej, maro şi verde. Clooney a vrut să aducă natura înăuntru, pentru că, spune el, îi conferă o stare de calm şi linişte.

Mobilierul este realizat în mare parte din lemn masiv de mahon şi stejar, iar bucătăria este open space.

Dormitorul celebrului actor şi al soţiei sale, Amal, este simplu, clasic, în alb şi nude, şi, de asemenea, intens luminat. Din dormitor, cei doi soţi ies direct pe terasa cu piscină şi jacuzzi, realizat din mozaic albastru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » George Clooney nu s-a uitat la bani când şi-a amenajat casa. Cum arată reşedinţa actorului