Antena Meniu Search
x

Gerard Butler, surprins in ipostaze tandre cu o bruneta atragatoare

Gerard Butler pare sa nu sufere prea mult dupa despartirea de Madalina Ghenea. Actorul scotian a fost surprins in Italia, in ipostaze tandre cu o alta bruneta atragatoare.

Vezi și

Nimeni nu stie, insa, cine este misterioasa domnisoara care a reusit sa-i ofere alinare.

Pentru cateva saptamani, Gerard Butler a redevenit unul din cei mai ravniti burlaci de pe fata pamantului. Asta in ciuda declaratiei conform careia relatia de aproape un an cu Madalina Ghenea l-a cumintit.

Scotianul a fost vazut recent cu o tanara misterioasa, in fata unui hotel din Capri, Italia. Ea e prima femeie din viata lui de la despartirea de Madalina.

Cei doi au dansat, au ras si s-au mangaiat discret. Gerard Butler este in Italia pentru a promova ultimul sau film. Dar nu exista "sanse" de impacare cu frumoasa dn Slatina... Programul incarcat al Madalinei o tine departe de fostul iubit. Ea a plecat in Praga pentru a filma la noua serie a serialului "Borgia".

De-a lungul carierei, Butler si-a primit titulatura de un mare cuceritor. Actorul a avut mai multe relatii cu femeie frumoase si celebre, printre care Rosario Dawson, Jennifer Aniston, Martina Rajic, Brandi Glanville sau Cameron Diaz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Gerard Butler, surprins in ipostaze tandre cu o bruneta atragatoare