Antena Meniu Search
x

Gigi Becali s-a supărat pe românii care petrec în cluburi, în minivacanţa de 1 Mai: "Împăratul lor e Satan!"

Distracţia din cluburile de lux din Mamaia nu a fost pe placul lui George Becali! În opinia lui, în această minivacanţă, tinerii ar fi trebuit să meargă la biserică, nu să danseze şi să bea şampanie.

Vezi și

Distracţia din cluburile de lux din Mamaia nu a fost pe placul lui George Becali! În opinia lui, în această minivacanţă, tinerii ar fi trebuit să meargă la biserică, nu să danseze şi să bea şampanie. Însă Becali s-a dovedit, totuşi, milostiv. Convins că şi necredincioşii trebuie să aibă şansa de a fi salvaţi, s-a oferit să se roage pentru ei.

"Ăla ce face, treaba lui. Nu-i problemă. El face aşa, el are un alt stăpân. Are un alt împărat. Împăratul lui este Satan. Şi-a ales, e treaba lui. Eu l-am ales împărat pe Hristos.

Fac rugăciune pentru toţi creştinii ortodocşi, pentru toţi conducătorii ortodocşi, pentru tot ce înseamnă ortodocs fac rugăciune, Şi pentru toată lumea", a spus Becali, la ieşirea de la slujba de duminică.

Peste 50.000 de români pe trec pe Litoral minivacanţa de 1 Mai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri Mondene » Gigi Becali s-a supărat pe românii care petrec în cluburi, în minivacanţa de 1 Mai: "Împăratul lor e Satan!"