Antena Meniu Search
x

Gina Chirilă, despre provocările din spatele carierei de model: "Am avut experiențe destul de ciudate"

Mulţi trăiesc cu senzaţia că viaţa de model este cea mai minunată din lume! Porţi haine frumoase, ai machiajul impecabil şi o coafură perfectă, ba mai vezi şi toată lumea. Realitatea este departe de această imagine idilică. O spune chiar Gina Chirilă.

de Redactia Observator

la 06.08.2019, 15:32

Vezi și

Mulţi trăiesc cu senzaţia că viaţa de model este cea mai minunată din lume! Porţi haine frumoase, ai machiajul impecabil şi o coafură perfectă, ba mai vezi şi toată lumea. Realitatea este departe de această imagine idilică. O sesiune foto poate fi făcută în cele mai dure condiţii, dacă asta e viziunea fotografului. Iar facă fotograful vrea photoshooting în lenjerie intimă, cu zăpada până la genunchi, asta e. Dar mai bine să ascultăm povestea unuia dintre cele mai apreciate modele din România, Gina Chirilă.

Pe Gina intră poze o ştiţi, probabil, de pe coperţile celor mai renumite reviste de la noi. Am vrut, însă, să vedem ce se află în spatele acelor poze, aşa că am luat-o cu începutul.

Frumuseţe şi inteligenţă de care domnişoara Chirilă debordează din plin! Iar unul dintre lucrurile pe care le adoră la meseria de model sunt călătoriile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şi, pentru că Asia i-a adus şi nişte probleme de sănătate, Gina s-a întors acasă, fără să regrete. Mai ales că, la nevoie, ar putea fi un foarte bun stilist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Gina Chirilă, despre provocările din spatele carierei de model: "Am avut experiențe destul de ciudate"