Antena Meniu Search
x

Horia Brenciu, cu sania în platoul Observatorului! Showman-ul pregăteşte încă de pe acum o surpriză de Crăciun

Horia Brenciu pregătește încă din această vară primul său show de Crăciun, la Sala Palatului, care se anunță a fi evenimentul anului 2017.

Vezi și

Horia Brenciu pregătește încă din această vară primul său show de Crăciun, la Sala Palatului, care se anunță a fi evenimentul anului 2017.

Dupa 3 albume cu record de vanzari, dupa 15 concerte sold out la Sala Palatului si dupa 3 turnee nationale, showman-ul Romaniei declara:

"Iarna asta, cuvantul de ordine va fi SARBATOARE! Sarbatoare, sarbatoare, sarbatoare! Anul asta, in decembrie, vreau sa petreceti primul Craciun cu mine!"

Anul acesta, in premiera, toate piesele magice de Craciun vor purta semnatura Horia Brenciu!

Pe acelaşi subiect

"In fiecare an ma gandesc la ceva aparte pentru intalnirile noastre de la Sala Palatului. De mult timp imi doream sa va cant piesele mele de Craciun, "Noapte de Craciun" sau "Seara de Craciun", dar si frumoasele noastre colinde traditionale. Si ca tabloul sa fie complet, "Jingle bells", "It's the most wonderful time of the year" sau "Let it snow, let it snow" trebuie sa fie si ele prinse in playlist. Pe toate le veti auzi intr-un show unic, cu cadouri si suprize, pe care numai Mos Craciun vi le poate darui!"

Pentru al șaselea an, de când concertează la Sala Palatului, cel mai bun showman al României, împreuna cu orchestra lui  promit un spectacol cât două concerte, ambele într-o singură seară. Hiturile, piesele noi, invitații surpriză și momentele de poveste vor crea cadrul perfect pentru sărbătorirea Crăciunului!

Pentru prima data de Craciun, la Sala Palatului, Horia Brenciu declara ca "veti avea parte de cea mai tare promotie artistica a tuturor timpurilor: 2 spectacole intr-unul singur!"

In cazul de fata, promotia nu inseamna reducere, ci din contra, dublarea tuturor normelor muzicale de sarbatori! Suna putin misterios, dar numai cei care-si vor lua bilet vor intelege sensul cuvintelor de mai sus.

"Tot ce v-ati dorit sa auziti de Craciun veti putea savura intr-o singura seara! V-astept la primul Craciun alaturi de mine, pe 9 si 10 decembrie, la Sala Palatului!", a incheiat artistul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Horia Brenciu, cu sania în platoul Observatorului! Showman-ul pregăteşte încă de pe acum o surpriză de Crăciun