Antena Meniu Search
x

Hotel de gheaţă inspirat din serialul "Ureazala Tronurilor"

După ce Laponia a fost asaltată de turişti în perioada Crăciunului, a venit rândul şi fanilor serialului "Ureazala Tronurilor" să dea năvala în Casa Moşului. Pentru al doilea an la rând, a fost ridicat un hotel de gheaţă, inspirat de cărţile lui George Martin.

de Redactia Observator

la 12.02.2019, 11:44

Vezi și

După ce Laponia a fost asaltată de turişti în perioada Crăciunului, a venit rândul şi fanilor serialului "Ureazala Tronurilor" să dea năvala în Casa Moşului. Pentru al doilea an la rând, a fost ridicat un hotel de gheaţă, inspirat de cărţile lui George Martin, la aproape 200 de kilometri deasupra Cercului Arctic.

Pentru realizarea proiectului cei 12 artişti din Letonia, Lituania, Rusia, Polonia, Ucraina şi Finlanda au folosit peste 400.000 de kilograme de zăpadă. Curajoşii care se încumetă să viziteze complexul se pot bucura de o cină cu trei feluri de mâncare , pot să bea din pahare de gheaţă sau se pot căsători.

Îndrăgitul serial de la HBO îşi ia adio de la fani în acest an printr-un ultim sezon care îşi va face debutul în luna aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Hotel de gheaţă inspirat din serialul "Ureazala Tronurilor"