Antena Meniu Search
x

Iron Man 3, incasari de top

Cea mai recenta pelicula din seria "Omul de Otel" s-a situat pe locul intai in topul Box Office de saptamana aceasta, cu 175 de milioane de dolari

Vezi și

Cel de-al treilea film din seria IronMan a inregistrat venituri de 175 de milioane de dolari si se afla in topul celor mai mari sume obtinute de un film in prima saptamana de la lansare, dupa pelicula "The Avengers", cu 207 milioane de dolari.

Pe locul al doilea in Box Office-ul american de saptamana aceasta se situeaza filmul de actiune "Pain and Gain", cu aproape opt milioane de dolari. Protagonistii sunt trei instructori de fitness, care pun la cale o rapire cu cerere de rascumparare. Planurile lor sunt date peste cap insa si instructorii se vad pusi in fata unor situatii-limita din care abia reusesc sa scape.

Drama lui Jackie Robinson, un jucator de baseball ce a devenit primul barbat de culoare acceptat sa joace in Prima Liga, a mentinut filmul "42" in topul Box Office pentru a patra saptamana consecutiv. Saptamana aceasta, "42" a obtinut putin peste sase milioane de dolari si a adunat in total 78 de milioane de dolari de la lansare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Iron Man 3, incasari de top