Antena Meniu Search
x

Israela şi Liviu vor face un reality show în jurul lumii

Israela şi Liviu, cel mai comentat cuplu din show-bizz, se pregătesc de aventura vieţii lor. Un reality show în jurul lumii, după un scenariu compus de soţul mai tânăr cu 30 de ani al milionarei.

Vezi și

Israela şi Liviu, cel mai comentat cuplu din show-bizz, se pregătesc de aventura vieţii lor. Un reality show în jurul lumii, după un scenariu scris de soţul mai tânăr cu 23 de ani. Mai trebuie doar ca Israela să lase afacerile pe mâini bune.

Cu apă plată au ciocnit Israela şi Liviu, de ziua ei. A împlinit 66, el e mai tânăr cu. 23 de ani. Dar rezistă împreună şi la aproape 7 ani de la nuntă. Cu declaraţii de dragoste ca la 18 ani. Mai întâi, Liviu i-a scris pe facebook, apoi.

Cu un soţ tânăr care o iubeşte, Israela nu ar mai cere prea multe de la viaţă. Ar vrea să-şi lase un om de încredere care să-i administreze pensiune şi să pornească într-o călătorie în jurul lumii, cu Liviu.

Călătoria să fie filmată, ar vrea Israela. Iar Liviu a scris deja un scenariu cu soţia lui personaj principal.

Au fost şi zvonuri despre divorţ, dar aşa au rămas, doar zvonuri. Şi mulţi apropiaţi ar fi strâmbat din nas când Israela şi-ar fi făcut testamentul şi l-ar fi numit pe Liviu unic moştenitor. Dar nu banii ei aduc fericirea, e convinsă Israela. Ea şi Liviu au descoperit secretul căsniciei perfecte. Când se despart, rar, fie şi pentru câteva ore, nu uită să-şi dea câte un sărut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri Mondene » Israela şi Liviu vor face un reality show în jurul lumii