Antena Meniu Search
x

Iulian Vrabete, chitaristul trupei Holograf, a fost infectat cu COVID-19. A stat în spital 9 zile

Iulian Mugurel Vrabete, chitaristul și compozitorul trupei Holograf, a mărturisit într-o postare pe pagina sa de facebook că a trecut şi el prin Covid şi că a fost internat la spital timp de nouă zile.

de Monica Palade

la 12.10.2021, 14:46

Iulian Vrabete, chitaristul trupei Holograf, a fost infectat cu COVID-19. A stat în spital 9 zile

„Am trecut prin Covid. Am cerut la 112 o evaluare, am fost preluat rapid si dus la Spitalul Floreasca unde, cu eficienta si seriozitate, am fost investigat prin EKG, CT, analize de sange si chiar consult medical personal. Mentionez ca nu am avut nicio interventie sau recomandare din partea nimanui.

Dupa un timp relativ indelungat, dar logic in desfasurarea lucrurilor, am fost dus la Spitalul Matei Bals pentru definitivarea schemei de tratament. In aceeasi noapte am fost repartizat la Spitalul Nicolae Malaxa, unde am ramas urmatoarele 9 zile pentru tratament.

Multumesc doamnelor, domnisoarelor si domnilor doctori, asistente si infirmiere care s-au ingrijit cu absoluta dedicatie, cu intelegere si pricepere, fara macar umbra vreunei conditionari, si, repet, fara a avea vreo interventie din partea cuiva. Nu au existat favoritisme, au fost doar proceduri respectate cu remarcabila intelegere.

Acum am ajuns acasa complet vindecat si vreau sa spun ca sistemul medical romanesc functioneaza, in parametrii pe care ii are, dar este eficient, curat si disciplinat. Sper sa fie cat mai multe locuri asemenea”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

Dan Bittman, în mijlocul unui scandal

De cealaltă parte, colegul său de trupă, Dan Bittman, s-a aflat în mijlocul unui scandal anul trecut prin mesaje anti-Covid. "Dacă atât de tare ne protejează masca de ce nu lași oamenii să vină la teatru cu măști, sau la concerte, să stea unul lângă altul, că nu-i nicio problemă. Stau oamenii în metrou…Trebuiau să fie zeci de mii de morți. Dacă noi ne luăm după statistici trebuia să fie aoleu și văleleu, nu aveau unde să îi mai bage. Cum se face, că aoleu nu mai avem locuri în ATI. Am gura spurcată și îmi permit s-o spun și asta o să fac până o să închid ochii, de COVID. Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții de genul ăsta, pentru că sunt degradante si dezumanizante. Îmi spun părerea și am să mi-o spun cu tărie până la capăt. Nu se poate așa ceva, este prea mult", susţinea artistul anul trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Iulian Vrabete, chitaristul trupei Holograf, a fost infectat cu COVID-19. A stat în spital 9 zile