Antena Meniu Search
x

"iUmor" revine în forță la Antena 1, cu un nou sezon. S-a plâns la filmări, dar s-a și râs mult

iUmor, show-ul care a stârnit hohote de râs în toată țara, revine în această toamnă cu o ediție nou-nouță, la Antena 1! S-a râs şi s-a plâns la filmări, iar prezentatorii garantează momente de neuitat, numai bune de povestit nepoților. Și vă spunem că mai este foarte puţin până atunci!

de Redactia Observator

la 26.08.2020, 14:57

Vezi și
  • iUmor revine la Antena 1, în această toamnă, cu surprize uriașe
  • Delia, Bendeac și Cheloo s-au întors din vacanță cu forțe proaspete

iUmor a ajuns la sezonul nouă, unul mai tare ca celălalt, și al patrulea de când Dan Badea și Șerban Copoț comentează din culise nebunia de pe scenă. Nebunie, pentru că s-a râs și s-a plâns la filmări!

"Este al patrulea sezon, uite acum îmi dau seama. Când credeam că le-am văzut pe toate, așa am zis mereu, când crezi că le-ai văzut pe toate ajungi aici cu drag și spor și efectiv te uimești. Dacă este ceva ce nu credeam că o să mai văd, aici poți vedea!", a povestit Dan Badea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Asta este culmea. Au fost momente incredibile. Aici este o legătură, eu cu Bendeac, sezonul trecut ne-a emoționat un câine", mai spune Badea.

Cât despre cei doi prezentatori, numai de bine. După patru sezoane pot recunoaște cu sinceritate că se completează de minune. 

"Acum ne completăm și am învățat să-l ascult pentru că la început, fiind singur pe scenă, aveam o mică problemă, nu eram învățat să lucrez în tandem, dar eu m-am simțit sudat de el de prima probă pe care am dat-o și din prima zi în care am început să filmăm", mărturisește Dan Badea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » "iUmor" revine în forță la Antena 1, cu un nou sezon. S-a plâns la filmări, dar s-a și râs mult