Antena Meniu Search
x

James Bond îşi amână misiunile, din cauza pandemiei de coronavirus

James Bond îşi amână misiunile până la anul. Ultimul film care îl are drept protagonist pe cel mai cunoscut spion nu va avea premiera până în aprilie 2021. Sălile de cinema din întreaga lume sunt încă goale, iar încasările ar fi mult mai mici decât cheltuielile. Lipsa producţiilor cinematografice a dus de altfel la măsuri drastice. Una dintre cele mai mari companii de profil din lume intenţionează să îşi închidă sălile de cinema din Regatul Unit şi Statele Unite. 

de Redactia Observator

la 05.10.2020, 23:30

Vezi și
  • SARS-CoV-2 nu a ocolit nici industria filmului
  • Cele mai importante știri ale zilei, la Observator 19

Fanii James Bond numărau zilele până când îl vedeau pe agentul 007, din nou, în acţiune. După lungi aşteptări, pelicula No Time To Die urma să ajungă în cinematografe luna viitoare. Însă, premiera a fost amânată pentru a treia oară. De data aceasta, producătorii speră să aducă filmul pe marile ecrane anul viitor, pe 2 aprilie.

Industria cinematografică părea că începe să îşi revină, în vară, după ce pelicula Tenet, a lui Christopher Nolan a fost lansată. No Time To Die se alătură însă peliculelor precum Black Widow şi Fast and Furios 9 care nu vor rula în cinematografe anul acesta. Al 25-lea film Bond urma să aducă încasări de sute de milioane de dolari. Amânarea premierei are consecinţe dramatice pentru compania Cineworld. Firma a anunţat că intenţionează să închidă toate cele 128 de cinematografe din Regatul Unit şi Irlanda şi peste 500 de cinematografe din Statele Unite.

Sunt însă şi veşti bune. Filmele Dune, Soul şi Moarte pe Nil, vor fi lansate la sfârşitul acestui an.

Şi producţia Misiune Imposibilă 7 merge mai departe. Ieri, Tom Cruise a fost surprins de mai mulţi trecători când îşi executa una dintre cascadorii pe un tren în mers. Iar regizorul James Cameron a anunţat că noul film Avatar este aproape gata de lansare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » James Bond îşi amână misiunile, din cauza pandemiei de coronavirus