Antena Meniu Search
x

Jamie Oliver, centrul unei controverse pe internet. Ce a postat bucătarul pe Instagram. Până şi mama sa l-a certat

Tată a cinci copii, Jamie Oliver are suficientă experienţă ca părinte. Cu toate acestea, uneori el încă mai are nevoie de sfaturile mamei privind creşterea copiilor.

Tată a cinci copii, Jamie Oliver are suficientă experienţă ca părinte. Cu toate acestea, uneori el încă mai are nevoie de sfaturile mamei privind creşterea copiilor.

Joi, cunoscutul bucătar, în vârstă de 41 de ani, a postat pe Instagram o poză cu fiul său cel mic, în vârstă de şapte luni, stând intins pe gresie.

După ce a văzut poza, mama sa, Sally Oliver, s-a grăbit să-i atragă atenţia fiului său că suprafaţa nu este potrivită pentru a pune un copil pe ea.

"Ce copil adorabil. Arată ca tine când erai mic. Dar, te rog, ia-l acum de pe jos", a comentat femeia la imaginea postată de fiul său.

Pe acelaşi subiect

Alţi internauţi s-au grăbit să îi dea dreptate femeii şi i-au lăudat spusele.

Cu toate acestea, atunci când un utilizator a vrut să îi ia apărarea lui Jamie, mama sa a spus că doar îl tachina pe fiul său.

"Ai dreptate, podeaua este foarte curată, iar River este  foarte bine îngrijit, doar îl tachinam pe Oliver", a scris femeia.

Reacţionând la imagine, un expert în creşterea copiilor l-a avertizat pe Oliver că şi-a pus băiatul pe o podea "care este o suprafaţă mult prea tare pentru un copil mic" şi că bebeluşul s-ar putea răni, scrie Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Jamie Oliver, centrul unei controverse pe internet. Ce a postat bucătarul pe Instagram. Până şi mama sa l-a certat