Antena Meniu Search
x

Jay Z a lansat un nou videoclip, pentru melodia "Family Feud"

Faimosul rapper Jay Z a lansat un nou videoclip, iar fanii săi sunt în extaz. În clip apare şi soţia vedetei, frumoasa Beyonce.

Vezi și

Faimosul rapper Jay Z a lansat un nou videoclip, iar fanii săi sunt în extaz. În clip apare şi soţia vedetei, frumoasa Beyonce. Tema melodiei este însă cea care a atras atenţia tuturor. Rapperul vorbeşte despre infidelitate şi iertare, după ce, de curând, Jay Z a recunoscut că şi-a înşelat soţia. 

"Family Feud" atinge teme foarte sensibile pentru cuplul Jay Z - Beyonce. Rapperul vorbeşte despre infidelitate şi greşelile pe care le-a făcut în trecut. Jay Z şi Beyonce apar împreună într-o catedrală, apoi într-un confesional, unde cântăreţul dă cărţile pe faţă şi îşi recunoaşte păcatele în faţa soţiei sale. În videoclip apare şi Blue Ivy, fetiţa celor doi artişti de peste ocean. 

După ani de speculaţii, Jay-Z a rupt tăcerea, în noiembrie. Într-un interviu acordat New York Times, rapperul a recunoscut că a înşelat-o pe Beyonce. Deşi nu a explicat ce anume l-a împins să o facă, Jay-Z a subliniat că urmează un tratament care dă rezultate. Cel mai nou album al său este văzut ca un răspuns la "Lemonade", albumul de mare succes al lui Beyonce. Una dintre temele principale ale discului este, de asemenea, infidelitatea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Jay Z a lansat un nou videoclip, pentru melodia "Family Feud"