Antena Meniu Search
x

Video Jean Gavril și NOSFE, colaborare pentru piesa "Fără control": Este un mix între rock, trap și rap

Jean Gavril și NOSFE au lansat chiar ieri videoclipul piesei "Fără control". Atitudine, vibe puternic, motivație le are pe toate.

de Redactia Observator

la 07.04.2021, 14:02

Vezi și

Videoclipul are deja 12 mii de vizualizări în doar o zi. Jean Gavril spune că a încercat să contureze noi direcţii în rock-ul românesc, iar amprenta de trap şi rap a lui NOSFE s-a potrivit perfect.

"Am lansat-o live la un post de radio în dimineața de luni și a fost supertare. Ne-am luat vibe pentru că nu am mai cântat de mult și cântând live acolo a fost extraordinar. 

E prima colaborare. Piesa este fix despre asta, că nu ne suportăm și fără să ne controlăm facem muzică. Piesa este făcută în studiourile Hahaha, a fost începută de mine cu Vladimir, producătorul, și a făcut doar prima parte. Și începuse să sune bine și a zis că ne mai trebuie un băiat. Așa ne-am și cunoscut. 

Am și înregistrat niște chestii live cu piese. Sunt niște chestii care se întâmplă rar. Am încercat să combinăm, eu cu rockul el cu rap, trap. Și-a lansat un album în italiană. Piesa asta reprezintă un mix", au declarat invitații în Observator 12.

Mai multe în video de mai sus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Jean Gavril și NOSFE, colaborare pentru piesa "Fără control": Este un mix între rock, trap și rap