Antena Meniu Search
x

Katy Perry nu mai are voie în China! Diva pop are interdicţie pe termen nedeterminat din cauza unui concert din 2015

Cântăreaţa americană Katy Perry a primit interdicţie pe termen nedeterminat din partea Chinei, după un controversat concert susţinut la Taipei în 2015.

Cântăreaţa americană Katy Perry a primit interdicţie pe termen nedeterminat din partea Chinei, după un controversat concert susţinut de artistă la Taipei în 2015.

Vestea a venit după ce Katy Perry nu a primit viza pentru călătoria în China, iar acest fapt a împiedicat-o să participe luni la Victoria’s Secret Fashion Show din Shanghai, unde ar fi trebuit să şi cânte, scrie NME.

Concertul care a cauzat acest lucru a avut loc pe Taipei Arena, unde cântăreaţa a purtat un steag al Taiwanului. Autorităţile chineze au fost nemulţumite şi de faptul că ea a purtat apoi o rochie care avea aplicate mai multe flori de floarea soarelui - simbol al unei mişcări studenţeşti chineze, care a organizat mai multe proteste.

„Iniţial, i-a fost garantată viza pentru a cânta la show-ul din Shanghai, apoi autorităţile chineze s-au răzgândit şi nu i-au mai acordat-o”, a declarat o sursă. „Pentru fiecare artist care vrea să concerteze în China, autorităţile analizează conturile de social media, apariţiile în presă, pentru a afla dacă a făcut ceva ce poate aduce ofensă ţării. Maroon 5 a fost interzisă acum câţiva ani pentru că unul dintre membrii trupei i-a urat «La mulţi ani!» pe Twitter lui Dalai Lama”.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Katy Perry nu mai are voie în China! Diva pop are interdicţie pe termen nedeterminat din cauza unui concert din 2015