Antena Meniu Search
x

Kim Kardashian este PĂRĂSITĂ de fani! Care este motivul pentru care peste O SUTĂ DE MII de oameni NU o mai urmăresc pe Instagram

Este a cincea cea mai populară celebritate de pe Instagram, cu aproape 100 de milioane de urmăritori, însă acum, popularitatea ei este în pericol.

Este a cincea cea mai populară celebritate de pe Instagram, cu aproape 100 de milioane de urmăritori, însă acum, popularitatea lui Kim Kardashian este în pericol.

Peste o sută de mii de fani au decis să nu mai urmărească pagina de Instagram a lui Kim Kardashian, după ce paparazzi au surprins-o, în bikini, pe plajă.

Pozele ne-editate, apărute în toate tabloidele, i-au făcut pe fani să declare că, în toţi aceşti ani,  vedeta şi-a modificat toate pozele postate pe Instagram.

Fanii au observat diferenţa dintre pozele apărute în publicaţii şi cele pe care Kim Kardashian le posta pe contul său de Instagram.

Supăraţi, fanii au etichetat-o ca fiind falsă, spunând că "nu există nimic natural la corpul ei", scrie Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Kim Kardashian este PĂRĂSITĂ de fani! Care este motivul pentru care peste O SUTĂ DE MII de oameni NU o mai urmăresc pe Instagram