Antena Meniu Search
x

Kit Harington, actorul din serialul "Urzeala tronurilor", acuzat că şi-a înşelat soţia

Winter is coming - Vine iarna, se pare, pentru actorul care îl interpretează pe Jon Snow, în serialul "Urzeala tronurilor". Kit Harington este acuzat că şi-a înşelat soţia.

Vezi și

Winter is coming - Vine iarna, se pare, pentru actorul care îl interpretează pe Jon Snow, în serialul "Urzeala tronurilor". Kit Harington este acuzat că şi-a înşelat soţia. El ar fi avut o legătură cu un model din Rusia atât în timpul logodnei, cât şi după nunta care abia ce a avut loc, în vară. 

Trădarea a apărut repede în cuplul Kit Harington - Rose Leslie. Un model din Rusia a postat pe internet poze în care apare dezbrăcată alături de un bărbat despre care susţine că este chiar actorul din "Urzeala tronurilor". Cei doi s-ar fi cunoscut în Luxemburg, spune tânăra. Iar aventura ar fi început înainte de căsătorie şi ar fi continuat chiar şi după nuntă. 

Kit Harington neagă însă totul şi, mai mult, spune că nu a fost niciodată în Luxemburg. El şi Rose Leslie s-au cunoscut în 2012, în timpul filmărilor pentru serial. Şi în "Urzeala tronurilor", personajele interpretate de ei au format un cuplu.

Cei doi şi-au oficializat relaţia în 2016, în luna aprilie, când au apărut împreună la un eveniment monden, la Londra. Un an şi jumătate mai târziu, şi-au anunţat logodna în ziarul britanic Times. S-au căsătorit în vară, în apropierea unui castel vechi de 900 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Kit Harington, actorul din serialul "Urzeala tronurilor", acuzat că şi-a înşelat soţia