Antena Meniu Search
x

Kylie Minogue şi-a făcut cadou, pentru aniversarea celor 50 de ani de viaţă, o şedinţă foto îndrăzneaţă

Cântăreaţa australiană a pozat acoperită doar de o chitară şi a postat imaginea pe contul său de Instagram. Apoi, Kylie Minogue şi-a sărbătorit ziua cu o petrecere fastuoasă, alături de multe celebrităţi şi de unul dintre foştii iubiţi.

Vezi și

Cântăreaţa australiană a pozat acoperită doar de o chitară şi a postat imaginea pe contul său de Instagram. Apoi, Kylie Minogue şi-a sărbătorit ziua cu o petrecere fastuoasă, alături de multe celebrităţi şi de unul dintre foştii iubiţi. Buchete imense de flori, pantofi şi bijuterii scumpe. Invitaţii au răsfăţat sărbătorita cu cadouri pentru care a avut nevoie de câteva ajutoare ca să le poată duce acasă. Petrecerea a fost ocazia perfectă pentru ca artista să anunţe că are. un nou iubit. Un jurnalist britanic i-a furat inima celei considerate a fi una dintre cele mai apreciate cântăreţe de muzică pop. Kylie Minogue şi-a început cariera în 1986, iar în 2005 a fost diagnosticată cu cancer mamar. După un an a revenit pe scenă şi de atunci a susţinut numeroase concerte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Kylie Minogue şi-a făcut cadou, pentru aniversarea celor 50 de ani de viaţă, o şedinţă foto îndrăzneaţă