Antena Meniu Search
x

Spectacolul de gală s-a mutat în stradă, la Braşov! Mii de trecători au dansat vals alături de artiştii Filarmonicii

Mii de trecători s-au bucurat, ieri, de un concert de excepţie, în aer liber, chiar în Piaţa Sfatului. Şi au dansat vals alături de profesionişti, acompaniaţi de artiştii Filarmonicii din oraş.

Vezi și

Mii de trecători s-au bucurat, ieri, de un concert de excepţie, în aer liber, chiar în Piaţa Sfatului. Şi au dansat vals alături de profesionişti, acompaniaţi de artiştii Filarmonicii din oraş.

Piaţa Sfatului din Braşov s-a transformat într-o sală imensă de dans. Muzica nu a răsunat din boxe, ci din instrumentele magice ale filarmonicii din oraş. Dansatorii profesionişti i-au invitat pe trecători la vals sub cerul liber.

ALEXANDRA GRECEA, specialist PR al Filarmonicii din Braşov:

Valsul este un dans romantic, valsul este melodia de suflet a tinerilor căsătoriţi, este momentul de socializare al oamenilor, indiferent de vârstă. Au fost câteva mii de oameni.

Publicul s-a prins rapid în joc. Cei cu experienţă au fost primii care au intrat în ringul de dans. Ceilalţi au privit până au învăţat. Reporterul Observator a luat şi el câteva lecţii.

Artiştii de la Filarmonica din Braşov vor repeta experienţa pe 8 septembrie, când pregătesc încă un concert în piaţa Sfatului. Numai că, de data aceasta, regina spectacolului va fi muzica populară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Spectacolul de gală s-a mutat în stradă, la Braşov! Mii de trecători au dansat vals alături de artiştii Filarmonicii