Antena Meniu Search
x
LIVE

Leonardo DiCaprio are șanse la Oscar

2014 ar putea fi anul în care Leonardo DiCaprio câştigă, în sfârşit, un premiu Oscar. Actorul american este cotat printre favoriţi la câştigarea statuetei pentru cel mai bun actor într-un rol principal.

la 25.02.2014, 08:57
Vezi și

 Rolul brokerului Jordan Belfort din "Lupul de pe Wall Street", în regia lui Martin Scorsese, i-ar putea aduce lui DiCaprio Oscarul mult râvnit.

Leonardo Di Caprio a jucat în multe filme celebre, dar nu a câştigat niciodată o statuetă. Cea mai dură lovitură a fost cea primită cu pelicula, "Titanic", din 1997.

Filmul a câştigat 11 dintre cele 14 statuete la care a fost nominalizat şi pentru care DiCaprio nici măcar nu s-a aflat în cursă.

Totuşi, lupta se anunţă una strânsă. În cursa Oscarului pentru cel mai bun actor într-un rol principal au mai intrat Matthew McConaughey, care a slăbit 20 de kilograme pentru a interpreta un bolnav de SIDA în filmul "Dallas Buyers Club", Chiwetel Ejiofor, pentru rolul din "12 ani de sclavie", Christian Bale, din "Ţeapă în stil american" şi Bruce Dern, nominalizat pentru a doua oară în carieră, la vârsta de 77 de ani, pentru rolul din "Nebraska".

Decernarea premiilor Oscar va avea loc pe 2 martie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Leonardo DiCaprio are șanse la Oscar