Antena Meniu Search
x

Leonardo DiCaprio, favoritul lui Kate Winslet

2016 ar trebui să fie anul lui Leonardo DiCaprio. Adică anul în care va primi, în sfârşit, mult aşteptatul premiu Oscar, pentru care a fost nominalizat a cincea oară.

Vezi și

 2016 ar trebui să fie anul lui Leonardo Di Caprio. Adică anul în care va primi, în sfârşit, mult aşteptatul premiu Oscar, pentru care a fost nominalizat a cincea oară. Cercul Criticilor de la Londra a premiat-o pe Kate Winslet pentru rolul secundar din "Steve Jobs", rol care i-ar putea aduce şi Oscarul. Dar ziariştii i-au cerut părerea şi despre un alt actor aflat în cursa pentru cel mai râvnit trofeu din cinematografie: Leonardo Di Caprio, cel care i-a fost partener în două filme.

"The Revenant", povestea unei supravieţuiri într-o pădure înzăpezită şi străbătută de urşi înfometaţi, este nominalizat la 12 categorii ale premiilor Oscar. Filmul a avut, zilele trecute, premiera la Londra.

Este uimitor să joci o scenă cu el. Fără să spună prea multe cuvinte, este atât de eficient. Este încântător să ai şansa să lucrezi cu un asemenea actor.

Până la gala premiilor Oscar, un alt actor, dintr-o generaţie ceva mai veche, Kenneth Branagh, a fost omagiat de Cercul Criticilor din Londra. El a fost răsplătit cu un premiu de excelenţă pentru cariera sa de trei decenii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Leonardo DiCaprio, favoritul lui Kate Winslet