Antena Meniu Search
x

Video Levente Molnar, despre filmul care i-a adus premiul pentru cel mai bun actor la un festival din Brazilia

Vorbim în momentele următoare cu şi despre un actor care se bucură de un succes răsunător. Un nume premiat - şi nu o dată - la nivel internaţional. Levente Molnar, profesor de actorie la Teatrul Maghiar de stat din Cluj-Napoca, a câştigat în urmă cu câteva zile premiul pentru cel mai bun actor, în Brazilia, la cea de-a unsprezecea ediţie a festivalului de film Cinefantasy. Vorbim despre rolul din pelicula Hasadek/ Prăpastia, care urmăreşte povestea unei relaţii tată-fiu. Urmărim câteva secvenţe din film şi revin.

de Redactia Observator

la 08.05.2021, 18:31

Vezi și

Filmările au avut loc în Maramureş. Şi pentru că vă spuneam că actorul nu este la primul premiu de o asemenea importantă, vă aduc aminte că Son of Saul, pelicula în care a jucat Levente Molnar, a câştigat un Oscar, în 2016. 

Vorbind despre rolurile jucate de-a lungul timpului, actorul Levente Molnar a spus că ”nu trebuie să fim întotdeauna foarte puternici” și că este mai important să ne recunoaștem emoțiile.

”Putere, sevă, curaj poți să-ți tragi și din a fi slab. Nu trebuie să fim întotdeauna foarte puternici. E important să ne recunoaștem emoțiile. Și să știm să fim gingași cu noi înșine și să încercăm să nu ne mințim pe noi înșine. (...)Eu nu sunt actor 24 de ore din 24, eu mai sunt și eu, eu ca eu cu mine, om, îmi pare rău dacă dezamăgesc pe cineva”, a spus actorul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Levente Molnar, despre filmul care i-a adus premiul pentru cel mai bun actor la un festival din Brazilia