Meniu
Search
x

Iubita lui Liviu Teodorescu, cerută în căsătorie de ziua ei: "Suntem împreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai mult"

Clipe emoționante pentru Liviu Teodorescu și partenera lui, Iulia. Artistul și-a cerut iubita în căsătorie, într-un mod mai diferit. Scena a fost filmată și postată de acesta pe pagina oficială de Instagram.

De Andreea Anghel la 27.10.2020, 22:13
  • Liviu Teodorescu a ales să își ceară în căsătorie iubita printr-un gest pe care tânăra nu îl va uita vreodată
  • Cei doi sunt împreună încă din perioada liceului

Liviu Teodorescu a ales să o ceară de nevastă pe iubita lui într-o manieră pe care aceasta nu o va uita vreodată. Artistul i-a compus o piesă menită să creeze scena perfectă. 

Cântărețul a vrut să țină cât mai bine secretul, așa că s-a prefăcut în fața familiei că este doar o audiție a unui cântec pe care urmează să îl lanseze.

Artistul nu a ales ziua întâmplător. Ziua viitoarei soții a fost un prilej pentru a strânge toată familia la un loc. 

Se pare că aceasta s-ar fi prins la un moment dat că ar fi ceva diferit la mijloc, din versurile melodiei, însă emoția momentului nu a fost știrbită. Iulia a spus da cu lacrimi în ochi. 

Cei doi viitori însurăței sunt împreună încă din adolescență.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Iubita lui Liviu Teodorescu, cerută în căsătorie de ziua ei: "Suntem împreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai mult"