Antena Meniu Search
x

Video Liviu Teodorescu și JO, la prima colaborare. Artiștii au lansat piesa „Fluturii”

Liviu Teodorescu şi JO cântă despre iubire, în noua lor piesă- "Fluturii". O iubire pierdută oarecum pentru că aceasta se întreține cu atenție, grijă și respect. Dacă acestea lipsesc, fluturii zboară spre alte inimi – acesta este mesajul piesei. Este prima colaborare a celor doi artişti.

de Redactia Observator

la 08.02.2021, 13:36

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Liviu Teodorescu: Piesa e făcută de ceva timp, de vreo șase luni. Am făcut refrenul, cumva la mișto, apoi mi-am dat seama că fluturii pot fi o metaforă. Și îmi doream foarte mult o colaborare cu JO. A doua zi a tras și ea partea ei și uite așa a ieșit piesa... după șase luni.

Există o experiență personală în această piesă?

Liviu Teodorescu: Cândva a existat o experiență de genul. Mă bucur din suflet că am avut inspirația să scriu despre ea. Nu e neapărat ca toate experiențele pe care le punem în piese, noi artiștii, să le fi trăit. (...) 

Cui îi aparține ideea videoclipului?

Liviu Teodorescu: Videoclipul este filmat de MGM. Ideea este foarte simplă și în același foarte cuprizătoare. Oglinda este un fel de portal către amintirile iubirii. Asta e toată ideea clipului: cumva suntem în două spații diferite, eu și JO. Deși suntem împreună, suntem separați. Nu am filmat departe de București. Nu-mi mai amintesc exact unde eram, dar nu eram într-o zonă turistică depre care să se știe. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Liviu Teodorescu și JO, la prima colaborare. Artiștii au lansat piesa „Fluturii”