Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Macaulay Culkin, starul din „Singur acasă”, mesaj pentru fani: „Vreți să vă simțiți bătrâni? Am 40 de ani”

Actorul american Macaulay Culkin, renumit pentru rolul lui „Kevin” din filmul „Singur Acasă / Home Alone”, și-a aniversat ziua de naștere pe 26 august 2020. 

de Cornel Preda

la 04.12.2021 , 08:29

Macaulay Culkin, starul din „Singur acasă”, a împlinit 40 de ani Macaulay Culkin, în rolul lui Kevin, în filmul Singur Acasă - Hepta
  • Macaulay Culkin avea 10 ani când filmul „Singur acasă” a apărut pe ecrane

Și de parcă anul 2020 nu ne-a oferit suficiente momente în care să ne uluim, puștiul uitat de părinți acasă de Crăciun a împlinit 40 de ani.

Actorul a ținut chiar și el să răsucească cuțitul în rană, postând un mesaj pentru fanii de pe Twitter.

Vreți să vă simțiți bătrâni?”, a întrebat Macaulay Culkin pe Twitter. „Am 40 de ani. Cu plăcere.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Culkin avea 10 ani când filmul „Singur acasă” a apărut pe ecrane și de-a lungul carierei nu a reușit să scape de imaginea puștiului Kevin, punctând pe Twitter că acum are alt rol.

E darul meu pentru lume. Fac oamenii să se simtă bătrâni. Nu mai sunt un copil, ăsta este rolul meu”, a mai scris Macaulay Culkin pe Twitter.

Cornel Preda Like

Cornel și-a descoperit pasiunea pentru jurnalism încă din anii gimnaziali, când se trezea la 5 dimineața și mergea la chioșcul de ziare pentru a face „revista presei”.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Macaulay Culkin, starul din „Singur acasă”, mesaj pentru fani: „Vreți să vă simțiți bătrâni? Am 40 de ani”