Antena Meniu Search
x

Mădălina Doroftei, val de emoții la Festivalul de Film de la Veneţia

Plin de strălucire şi culoare Festivalul de film de la Veneţia atrage zilele acestea toate privirile. În ţinute impecabile, făcute să atragă atenţia, sute de vedete au defilat pe covorul roşu sub bliţurile jurnaliştilor.

de Redactia Observator

la 02.09.2019, 17:02

Vezi și

Plin de strălucire şi culoare Festivalul de film de la Veneţia atrage zilele acestea toate privirile. În ţinute impecabile, făcute să atragă atenţia, sute de vedete au defilat pe covorul roşu sub bliţurile jurnaliştilor. Printre cei care au stat la doar câţiva metri de cele mai mari nume ale cinematografiei mondiale s-a aflat şi o fostă candidată la Miss Universe România.

Într-o rochie roz din tulle, Mădălina Doroftei a atras privirile pe covorul roşu întins la proiecţia odiseei spaţiale Ad Astra. În spatele atitudinii încrezătoare o afişa în faţa fotografilor, românca recunoaşte că ascundea emoţii cum nu mai trăise vreodată.

Departe de luminile reflectoarelor, celebrităţile merg la cine private şi se distrează până în zori la petrecerile care au loc după proiecţiile filmelor. Acolo, Mădălina Doroftei a întâlnit-o pe Monica Belucci, a vorbit cu Mădălina Ghenea şi urmează să-şi întâlnească idolul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mădălina Doroftei este orginară din Iaşi şi a plecat din ţară în urmă cu 10 ani pentru a-şi face o carieră în modelling.

Până acum, modelul a colaborat cu marile case de modă precum Versace, Roberto Cavalli şi inclusiv Chanel. Aşa a avut ocazia să-l cunoască pe regretatul designer Karl Lagerfeld.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri Mondene » Mădălina Doroftei, val de emoții la Festivalul de Film de la Veneţia