Antena Meniu Search
x

Mădălina Ghenea a atras toate privirile la Festivalul de film de la Roma

Mădălina Ghenea i-a făcut, încă o dată, pe italieni să se îndrăgostească de ea. Frumoasa româncă a întors toate privirile pe covorul roşu, la Festivalul de Film de la Roma.

Vezi și

Mădălina Ghenea i-a făcut, încă o dată, pe italieni să se îndrăgostească de ea. Frumoasa româncă a întors toate privirile pe covorul roşu, la Festivalul de Film de la Roma. Acolo unde a avut loc prezentarea noului film în care joacă, "All You Ever Wished For" şi unde s-a pozat alături de marele regizor Martin Scorsese.

De parcă mai era nevoie, Mădălina Ghenea i-a cucerit încă o dată pe italieni cu frumusețea sa care a făcut-o cunoscută în întreaga lume. Prezentă la Festivalul de Film de la Roma, Mădălina a fost o apariție răvășitoare, admirată de nume mari din industria filmului.

Într-o rochie lungă, argintie, cu spatele gol, la care a purtat sandale de aceeași culoare a atras privirile tuturor, iar momentul apariției a fost surprins de toți fotografii prezenți la festival.

Iar asta nu a fost singura ținută aleasă. Superba româncă a strălucit la fel de tare într-un costum negru semnat de un designer de lux.

"O onoare", a scris Mădălina Ghenea în dreptul imaginii publicate pe pagina sa de Instagram, unde apare, mândră, în compania regizorului american.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Mădălina Ghenea a atras toate privirile la Festivalul de film de la Roma