Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Marcel Pavel și Andrei Ştefănescu, în stare foarte bună. Cosmin Seleși și Monica Anghel, negativi la SARS-CoV-2

Marcel Pavel a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Artistul este în continuare internat la spitalul Matei Balş. Se simte bine şi a ţinut să le transmită asta fanilor şi prietenilor, inclusiv printr-o postare matinală pe Facebook. Şi prezentatorul de la Antena Stars, Andrei Ştefănescu, a fost confirmat cu COVID-19. Şi el este concurent al emisiunii Te cunosc de undeva.

de Redactia Observator

la 19.06.2020 , 14:33

  • Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu sunt internați, dar în stare foarte bună
  • Cosmin Seleși și Monica Anghel nu au coronavirus

Deocamdată filmările show-ului au fost amânate pentru siguranţa tuturor. Şi, cum ei ştiu cel mai bine ce se întâmplă acum şi cum se simt, de dimineaţă am stat de vorbă cu câţiva dintre cei care fac parte din echipa emisiunii.

ANDREI ŞTEFĂNESCU, prezentator Antena Stars - Dragii mei, sunt bine, va mulțumesc de grijă, sunt în spital în continuare, nu am simptome de COVID, dar trebuie să stau în spital. Vreau să va mulțumesc pentru grijă pe care mi-o purtaţi și să va spun că sunt cuminte, respect ce mi se spune. Va pup, va salut pe cei de la Observator, aveți grijă de voi, să fiți sănătoși, protejați-va, purtați masca în locurile publice să nu ajungeți că mine. Va mulțumesc mult și abia aștept să ne vedem în libertate.

MONICA ANGHEL, artist - Eu mă simt extraordinar de bine, mi am făcut testul PCR, mi-a ieşit negativ testul, l-am făcut la fix o săptămâna de la ultima întâlnire pe care am avut o cu colegii mei, deci nu există niciun risc. Eu nu sunt nici asimptomatică, nici nu am acest virus. Nu te poţi juca cu astfel de informaţii. Am vorbit cu Marcel şi azi dimineaţă, se simte foarte bine, e în regulă.

Vezi și

COSMIN SELEŞI, actor - Vreau să confirm încă o dată că sunt negativ, testul meu a ieşit negativ şi vreau să îi rog pe colegii din presă să se oprească cu astfel de afirmaţii, dacă nu vor dezminţi am să îi dau în judecată pe toţi cei care au afirmat că eu sunt pozitiv. Vă rog frumos să ne oprim, sunt bine, am testul negativ, am deja 12 zile de la ultimul contact cu colegii care sunt acum internaţi în spital. Ajung să nu mai pot intra într-un magazin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri Mondene » Marcel Pavel și Andrei Ştefănescu, în stare foarte bună. Cosmin Seleși și Monica Anghel, negativi la SARS-CoV-2