Antena Meniu Search
x

Mariah Carey, înşelată cu două femei

În spatele divorţului dintre Mariah Carey şi actorul şi cântăreţul Nick Cannon nu se află, o femeie, aşa cum s-a mai speculat. DOUĂ femei sunt motivul pentru care diva pop l-a dat afară din casă pe soţul ei. Nick Cannon o înşela pe Mariah cu un fotomodel şi cu o dansatoare.

Vezi și

În spatele divorţului dintre Mariah Carey şi actorul şi cântăreţul Nick Cannon nu se află, o femeie, aşa cum s-a mai speculat. DOUĂ femei sunt motivul pentru care diva pop l-a dat afară din casă pe soţul ei. Bărbatul o înşela pe Mariah cu un fotomodel şi cu o dansatoare. 

Mariah Carey are suficiente motive să trăiască fără soţul ei. Nick Cannon împinsese infidelităţile mult prea departe, scriu tabloidele din Statele Unite. Iar alesele sale aveau cu 20 de ani mai puţin decât mama copiilor lui.

Mulatră cu ochi verzi, Jasmine Sanders l-a vrăjit din prima clipă pe soţul lui Mariah Carey. Nick Cannon a văzut-o la o prezentare de modă şi la scurt timp fotomodelul de 23 de ani i-a devenit amantă şi întreţinută. Asta nu l-a împiedicat să îşi mai găsească o protejată.

Bittany Dailley este model, dansatoare şi face parte din grupul select de tinere care îşi împart afecţiunea şi banii lui Nick Cannon. Pe ea, Nick a cunoscut-o pe platoul de filmare al uneia dintre emisiunile lui. Despre această serie de infidelităţi Mariah a aflat în urmă cu câteva luni. L-a dat afară din casă iar avocaţii definitivează detaliile divorţului şi împărţirii averii de 500 de milioane de dolari. În public însă, diva a preferat să nu dea detalii despre despărţire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Mariah Carey, înşelată cu două femei