Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Michael Jackson s-a iubit cu o româncă!

Iar megastarul ar fi cucerit-o cu ajutorul bodyguarzilor săi, pe care chiar el îi trimitea la vânătoare de femei. Detaliile incredibile, despre viaţa intimă a regelui pop, apar într-o carte care va fi publicată, în curând.

de Redactia Observator

la 22.04.2014 , 21:42

 Este scrisă chiar de două gărzi de corp care i-au fost alături lui Michael, până la moartea sa, în 2009. E româncă, o cheamă Felicia şi a devenit faimoasă după ce a declarat public că s-a iubit cu Michael Jackson.

Dacă iniţial nu o prea credea nimeni, acum povestea Feliciei pare să prind contur. Câteva extrase dintr-o carte incendiară despre viaţa intimă a lui Michael Jakson, care va fi publicată în curând, susţin că megastarul s-a iubit cu o est-europeană, pe care chiar bodyguarzii lui au agăţat-o, pentru el!

Felicia susţine că l-a cunoscut pe Michael la Londra. Apoi românca a călătorit frecvent în America, ori de câte ori Michael o chema. În cartea care face valuri peste Ocean, deşi nu a fost încă lansată, scrie de asemenea că iubita est-europeană primea şi daruri preţioase şi locuia la un hotel de lux, unde Michael o vizita.

Vezi și

Volumul despre cuceririle starului pop, dar şi despre viaţa lui de familie, despre copiii şi ultimele clipe ale lui Michael Jackson a fost scris de doi dintre bodyguarzi megastarului. Cartea va apărea pe piaţă în luna iunie. Deja pe internet a fost anunţat şi preţul volumului: 16 dolari şi 45 de cenţi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri Mondene » Michael Jackson s-a iubit cu o româncă!