Antena Meniu Search
x

Mirela Boureanu Vaida, emoţionată la PRIMA APARIŢIE în platoul noii emisiuni pe care o prezintă, "Acces Direct” (VIDEO)

Începând de astăzi, 3 aprilie, Mirela Vaida le dă întâlnire telespectatorilor, în platoul „Acces Direct”, cu cele mai importante subiecte mondene, dar şi cu poveşti de viaţă emoţionante şi invitaţi speciali.

Începând din 3 aprilie, de la ora 17:00, Mirela Vaida le dă întâlnire telespectatorilor, în platoul „Acces Direct”, cu cele mai importante subiecte mondene, dar şi cu poveşti de viaţă emoţionante şi invitaţi speciali.

Renumita prezentatoare a declarat, la prima sa apriţie în studioul Acces Direct, că are emoţii în legătură cu acest nou proiect şi le-a cerut telespectatorilor să aibă răbdare.

La scurt timp după anunţul privind preluarea emisiunii "Acces Direct" de la Simona Gherghe, Mirela Vaida a declarat că a "primit această propunere cu bucurie, dar şi cu responsabilitate. "E un gen de emisiune pe care nu l-am mai făcut şi din care voi avea de învăţat, însă mă bucur să am alături o echipă foarte sudată şi cu multă experienţă, iar dacă ei şi-au pus baza în mine, atunci nu pot decât să îmi doresc să nu îi dezamăgesc”, a declarat Mirela Vaida

Telespectatorii postului Antena 1 se vor întâlni cu Mirela Vaida şi în cadrul emisiunii „2k1”, difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, iar sâmbăta îndrăgita prezentatoare le aduce telespectatorilor o ediţie specială, cu vedete, începând cu ora 17:00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Mirela Boureanu Vaida, emoţionată la PRIMA APARIŢIE în platoul noii emisiuni pe care o prezintă, "Acces Direct” (VIDEO)