Antena Meniu Search
x

Modă și culoare pe bulevardele din Capitală

Vremuri bune se anunţă pentru industria fashion din România. Tinerii designeri încearcă să reîmprospăteze moda românească prin idei îndrăzneţe, dar şi prin multă culoare.

de Redactia Observator

la 29.09.2020, 13:48

Vezi și
  • Curajul a fost cuvântul care a dominat seara.
  • Printre modele au fost femei de succes ca Ozana Barabancea, Crina Matei şi Lia Bugnar.

Asta au încercat să aducă şi în cele mai noi colecţii, prezentate chiar în inima Bucureştiului: să arate că a fi diferit nu e deloc un lucru rău. Designerii îşi fac astfel loc pe o piaţă care în România valora anul trecut peste 18 miliarde de lei.

Bulevardul Unirii din inima Capitalei a devenit pentru câteva ore podium pentru prezentare de modă. Evenimentul a adus în acelaşi loc tineri designeri români care şi-au prezentat creaţiile pentru următorul sezon.

Alin Gălăţescu- critic de modă: Aceasta este poate una dintre cea mai interesantă iniţiativă de susţinere a tinerilor designeri. Şi este foarte important pentru că majoritatea nu mai au unde să se manifeste. Foarte puţini aveau showroom-uri şi au putut să le şi intreţină. În momentul astă este totul foarte fragil, şu eu chiar cred în moda românească.

Raluca Lupulescu este unul dintre creatorii care au propus la eveniment ţinute ce explodează de culoare şi creativitate.

Raluca Lupulescu-designer: Pe mine mă inspiră natura dar şi oamenii. Îmi plac hainele sofisticte şi deasupra tuturor acestor lucruri să fie unicat. Mă ţin tare să continui conceptul şi să rămână unicat

Ileana Popa- producător: Sunt foarte frumoşi. Designerii tineri chiar aduc ceva nou în moda românească şi mi se pare că sunt în creştere continuă.

Geanina Corondan- moderator tv: Ţin foarte mult pentru că este vorba despre creativitatea românească, şi asta nu aş vrea să piară. Nu aş vrea ca cei mai creativi dintre noi să renunţe la visul lor şi să se oprească, să se apuce de asigurări sau de imobiliare.

Curajul a fost cuvântul care a dominat seara. Printre modelele care au defilat au fost femei de succes ca Ozana Barabancea, Crina Matei şi Lia Bugnar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Modă și culoare pe bulevardele din Capitală