Antena Meniu Search
x

Dacă vă doriţi să creaţi o ţinută prin care să ieşiţi în evidenţă şi să spargeţi monotonia, şosetele colorate vă pot scoate din impas

Teoretic, toată lumea ştie cum să le poarte, însă nu e chiar aşa. Când vorbim despre culori şi despre combinarea lor, clar este nevoie de curaj.

Vezi și

Teoretic, toată lumea ştie cum să le poarte, însă nu e chiar aşa. Când vorbim despre culori şi despre combinarea lor, clar este nevoie de curaj şi de puţină informare.

Prezente în defilările unor case de modă celebre precum Bureberry, Dior sau Prada, şosetele au devenit un accesoriu must-have atât în garderoba femeilor, cât şi a bărbaţilor.

De la staruri precum Rihanna, care a platit chiar 1.300 de dolari pe o pereche de sosete ce apartineau brandului Gucci sau Alexa Chung, editorul revistei Vogue care a combinat pantofii negrii cu ciorapi. Iar trendul a ajuns şi în România.

Iar daca pentru femei e o nota de originalitate si pentru barbati acest trend are o semnificatie.

Dacă totuși sunteți o persoana care adopta stilul clasic e important sa știți ca sosetele se aleg in nuanța pantalonului și nu in cea a pantofului. De asemenea, literă de lege e faptul ca sosetele albe se potrivesc doar la ținutele sport.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri Mondene » Dacă vă doriţi să creaţi o ţinută prin care să ieşiţi în evidenţă şi să spargeţi monotonia, şosetele colorate vă pot scoate din impas