Antena Meniu Search
x

Motivul pentru care membrii trupei ABBA purtau haine atât de ţipătoare este incredibil!

Pe lângă piesele de mare succes, cei patru din celebra trupă erau vestiţi şi pentru ţinutele pline de kitsch, hainele strălucitoare şi colorate ţipător

Chitaristul legendarului grup suedez ABBA a făcut dezvăluiri neașteptate în privința hainelor purtate de cei patru cântăreți pe scenă, relatează The Guardian. În "The Official Photo Book", carte publicată la 40 de ani de la apariția televizată a grupului, la Eurovision, cu piesa "Waterloo", Bjorn Ulvaeus face dezvăluiri în privința alegerilor vestimentare ale formației.

"După umila mea părere, arătam ca niște clovni atunci. Nimeni nu era mai prost îmbrăcat ca noi pe scenă". Suedezul mărturisește apoi că, dacă ABBA împingea atât de departe limita kitsch-ului, o făcea din motive fiscale. Cum? Legea suedeză stipulează că prețul costumelor poate fi dedus din impozit, cu condiția însă ca ținutele să fie destul de excentrice ca să nu poată fi purtate în viața de zi cu zi.

Aşadar, iată că ABBA a ştiut să profite de fiecare avantaj oferit. Noi nu putem decât să ne amuzăm şi să reascultam hiturile trupei!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Motivul pentru care membrii trupei ABBA purtau haine atât de ţipătoare este incredibil!