Antena Meniu Search
x

Secretele dureroase ale vedetelor. David Beckham, Kim Kardashian şi Selena Gomez duc lupte cu boli grele

Multe vedete trăiesc o viaţă la care noi doar putem visa! Ne imaginăm că celebritatea vine la pachet cu fericirea. În schimb, nu este întotdeauna aşa!

Vezi și

Multe vedete trăiesc o viaţă la care noi doar putem visa! Ne imaginăm că celebritatea vine la pachet cu fericirea. În schimb, nu este întotdeauna aşa! Şi cei bogaţi şi celebri au uneori probleme pe care milioanele de euro nu le pot rezolva.

David Beckam a mărturisit că suferă nu de una, ci de două boli ce îi afectează anumite aspecte ale vieţii. Prima este sindromul obsesiv-compulsiv. Fostul fotbalist spune că este obsedat de aranjatul lucrurilor şi, atunci când ajunge într-un hotel, scoate toate prosoapele şi cărţile şi le aşează în sertare pentru a nu le vedea în dezordine. O a doua afecţiune de care sufer este sindromul Tourette, din cauza căruia vedeta are nenumărate ticuri pe care nu le poate controla.

Deși nimeni nu își imaginează, frumoasa Kim Kardashian are psoriazis. Frumoasa brunetă a aflat că suferă de această boală autoimună în urmă cu mai mulți ani. Nu i-a fost ușor să accepte, întrucât cariera sa presupune o imagine impecabilă. Însă, cu timpul, Kim a învățat să-și țină boala sub control și să îndeparteze cât mai mult stresul, fiindca de multi ori, supărările sunt elementele declanşatoare ale oricărei boli.

Actrița și cântăreața Selena Gomez este diagnosticată tot cu o boală autoimună, mai exact, Lupus. O boală ce face ca sistemul imunitar să nu poată diferenţia bacteriile nocive de ţesuturile sănătoase. A trecut prin momente grele şi a apelat la tratamente de chimioterapie. Primele zvonuri au apărut în 2013, apoi a confirmat că se confruntă cu boala.  Acum a învăţat să accepte această boală şi a învătat să fie şi mai puternică.

Tot în 2013, Tom Hanks a dezvăluit că suferă de diabet de tipul 2. Medicii i-au recomandat actorului să slabească şi să adopte un stil mai sănătos. Vedeta zâmbeşte şi îmbrăţişează această boală. Celebrul actor este dublu laureat cu Oscar pentru rolurile din Philadelphia si Forrest Gump .

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Secretele dureroase ale vedetelor. David Beckham, Kim Kardashian şi Selena Gomez duc lupte cu boli grele