Antena Meniu Search
x

Premiul pentru cea mai bună gimnastă a României! Nadia Comăneci şi-a primit trofeul pentru performanţele sportive (VIDEO)

Cea mai mare gimnastă româncă din toate timpurile a fost premiată aseară în cadrul Galei Asociaţiei Comitetelor Olimpice Naţionale.

Vezi și

Cea mai mare gimnastă româncă din toate timpurile a fost premiată aseară în cadrul Galei Asociaţiei Comitetelor Olimpice Naţionale. Vizibil emoţionată, Nadia Comăneci a primit trofeul pentru performanţele sale sportive. Şi le-a povestit celor prezenţi la eveniment despre momentul în care şi-a dat seama că vrea să devină gimnastă.

NADIA COMĂNECI, fostă gimnastă:

Aveam şase ani şi jumătate când am intrat prima oară într-o sală de gimnastică. S-a întâmplat din cauza mamei mele, pentru că aveam atât de multă energie, ca oricare alt copil, ea s-a gândit că m-aş putea lovi dacă mai distrug mobila. S-a bucurat că aveam o sală de gimnastică în apropierea casei noastre, într-o vreme când femeile nu aveau foarte multe oportunităţi în lumea sportului. În Oneşti, un mic oraş din România, am început să fac acest sport şi mi se părea că e cel mai frumos loc din lume.  Aşa cum a spus Nelson Mandela, în anul 2000: "Sportul are puterea să schimbe lumea." Pe a mea a schimbat-o. Vă mulţumesc pentru această onoare!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Premiul pentru cea mai bună gimnastă a României! Nadia Comăneci şi-a primit trofeul pentru performanţele sportive (VIDEO)