Antena Meniu Search
x

Nicki Minaj vorbeşte despre dramele petrecute în copilărie, din cauza tatălui său abuziv, într-un documentar intitulat "Queen"

La prima vedere, nimic şi nimeni pare că nu o poate atinge pe Nicki Minaj, însă cântăreaţa ascunde o dramă despre care puţină lume ştie. A avut o copilărie nefericită, plină de scandaluri în familie.

Vezi și

La prima vedere, nimic şi nimeni pare că nu o poate atinge pe Nicki Minaj, însă cântăreaţa ascunde o dramă despre care puţină lume ştie. A avut o copilărie nefericită, plină de scandaluri în familie. Artista a spus tot ce are pe suflet într-un documentar, intitulat "Queen", pe care urmează să-l lanseze în curând. 

Nicki Minaj mărturiseşte că a suferit mult din cauza tatălui ei. Acesta era dependent de droguri şi de alcool, iar de fiecare dată când venea acasă își bătea soția și copiii. Asta a motivat-o însă pe Nicki să devină o femeie puternică și să-și dorească să reușească în viață. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tocmai când credea că acest coșmar s-a încheiat, Nicki a intrat într-o relație cu un bărbat violent. Nu a vrut să-i facă însă public numele. Ulterior, artista a mai avut parte de câteva incidente alături de un alt partener de viaţă. Toate secretele vor fi aflate în curând, când documentarul va fi lansat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri Mondene » Nicki Minaj vorbeşte despre dramele petrecute în copilărie, din cauza tatălui său abuziv, într-un documentar intitulat "Queen"