Antena Meniu Search
x

Interviu Nicoleta Nucă cântă despre viața ei. „Fata din oglindă”, o piesă inspirată din fapte reale

Independenţă, iubire, acceptare şi mai ales puterea de a merge mai departe, indiferent de obstacole. Asta vrea să transmită Nicoleta Nuca prin cea mai nouă piesă a sa. "Fata din oglindă" se numeşte şi este o piesă emoţionantă, despre care Nicoleta spune că îi este foarte dragă tocmai pentru că este inspirată din experienţele trăite de ea.

de Redactia Observator

la 15.03.2021, 14:25

Vezi și
  • „Fata din oglindă”, cea mai recentă piesă lansată de Nicoleta Nucă are deja peste 300 de mii de vizualizări pe Youtube
  • Nicoleta Nucă şi-a lansat primul single imediat după participarea la "X Factor"
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Piesa dezvăluie călătoria unei femei care ajunge să se piardă pe sine pentru a fi pe placul celorlalți, iar acum caută să se redescopere și să ajungă să fie cea mai bună versiune a ei. Prin acest single, Nicoleta Nucă îndeamnă fiecare femeie să fie așa cum își dorește și să se iubească pe sine mai mult decât societatea în care trăiește. Şi se pare că mesajul a fost primit cu braţele deschise. Piesa are deja sute de mii de vizualizări pe Youtube. 

Piesa a fost scrisă de către artistă împreună cu Andrei Prodan

"Intenţia a fost ca această piesă să ajungă la suflete pentru că este o piesă despre suflete, este o piesă cu mult suflet, cu multă dăruire. A fost scrisă cu multă sinceritate. "Fata din oglindă" este cea mai dragă piesă dintre toate pe care le-am lansat pentru că este una foarte personală, dar și pentru că m-am implicat foarte mult și am scris-o împreună cu Andrei Prodan, compozitorul primului meu single, "Nu sunt". Piesa asta este o oglindire a sufletului și a vieții mele din ultimii șase ani și este într-adevăr o poveste tristă, dar și una plină de speranță. Ne-am întâlnit într-o zi la Brașov, la Andrei Prodan la studio și după ce i-am relatat povestea mea, am construit împreună piesa,  a povestit Nicoleta Nucă.

Videoclipul, filmat la Cluj a fost unul fără peripeţii

"Videoclipul a fost filmat la Cluj împreună cu băieții de la Naiagram, Sergiu și Tiberiu Margaian și, ca niciodată, a fost un clip fără peripeții. Mi-a plăcut foarte mult să lucrez cu ei pentru că au înțeles de la început ce vreau să exprim prin acest clip. Sunt extrem de mulțumită de cum a ieșit, iar videoclipul reușește în totalitate să transpună emoțiile piesei. Sper foarte mult ca acest single să ajungă la sufletele oamenilor, iar ei la rândul lor să se regăsească în el", a mai povestit artista. 

Nicoleta Nucă a lansat primul single imediat după participarea la X Factor, iar "Nu sunt" a fost un adevărat succes, cu peste 28 de milioane de vizualizări pe YouTube. Au urmat piese precum "Liniștea", "Inima mea", "Castele de nisip", "Amintiri", "Când pleci", "N-am pierdut nimic", "Tot mai rar", iar în aprilie 2020 a lansat "Protest", o piesă cu un mesaj puternic de dragoste. În vară, Nicoleta a colaborat cu Pasha Parfeni pentru "Lasă-mă", un single despre importanța dorului într-o relație de lungă durată, iar în decembrie a lansat "Ultima oară", o poveste muzicală emoționantă, despre o iubire neîmplinită ce a devenit nocivă.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Nicoleta Nucă cântă despre viața ei. „Fata din oglindă”, o piesă inspirată din fapte reale