Antena Meniu Search
x

O celebră actriţă recunoaşte: "Nu mai folosesc deodorant de 20 de ani!"

Actriţa Cameron Diaz şochează publicul cu o declaraţie incredibilă! Vedeta a mărturisit că nu crede în deodorante şi chiar nu a mai folosit unul de 20 de ani

”Nu cred în efectele antiperspirantelor. Sunt nesănătoase. Nu am mai folosit un deodorant de aproape 20 de ani. Oamenii miros urât pentru că folosesc antiperspirante. Nu lasă pielea să respire și păstrează mirosurile neplăcute”, a spus actrița.

În plus, vedeta de 40 de ani, care în urmă cu ceva timp milita pentru păstrarea părului în părţile intime, susţine că şi bărbaţii ar trebui să-şi epileze axila. "Să lăsăm natura şi să ne epilăm subraţ. Astfel nu se păstrează mirosul", a completat aceasta.

Cariera lui Cameron Diaz a început din postura de model după care aceasta a devenit o obişnuită a comediilor romantice, ea jucând în filme cu succes la public, precum: "Mary cea cu vino-ncoa/Something about Mary" (1998), dar şi în drama "Vanilla Sky/Deschide ochii" (2001) şi în franciza "Îngerii lui Charlie". Cel mai recent film în care actriţa a jucat este "What to Expect When You`re Expecting / La ce să te aştepţi când eşti însărcinată".

Foto: Hepta

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » O celebră actriţă recunoaşte: "Nu mai folosesc deodorant de 20 de ani!"