Antena Meniu Search
x

O regină a telenovelelor, invitată specială la Palatul Buckingham

O regină a telenovelelor sud-americane a fost invitată specială a reginei Elisabeta a II-a Marii Britanii, la Palatul Buckingham.

Vezi și

O regină a telenovelelor sud-americane a fost invitată specială a reginei Elisabeta a II-a Marii Britanii, la Palatul Buckingham. 

Nu pentru că suverana ar fi o mare fană a telenovelelor ci pentru că soţul fostei actriţe mexicane Angelica Rivera e preşedintele Mexicului. Şi a venit în vizită oficială în Regat, alături de soţie. Cei doi au participat inclusiv la un bal regal, la care vedetă a fost Angelica Rivera, care a purtat o rochie roşie de senzaţie.

În sălile somptuoase ale palatului Buckingham, toţi ochii jurnaliştilor au fost aţintiţi nu asupra preşedintelui Mexicului, invitatul de onoare al Reginei, ci asupra soţiei lui, Angelica Rivera. Fosta actriţă de telenovele, care a cucerit publicul din toată lumea cu filmele de la începutul anilor 90, este la fel de spectaculoasă. Dar mult mai rezervată, datorită rolului de zi cu zi.

Angelica Rivera, în vârstă de 45 de ani, a strălucit lângă prinţul Philip, pentru că aşa cum cere protocolul, fosta actriţă devenită prima doamnă a Mexicului a stat lângă prinţul consort iar preşedintele mexican Enrique Pena Nieto a stat alături de regină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » O regină a telenovelelor, invitată specială la Palatul Buckingham