Video

O transformare de look reusită ne poate întineri. Sfaturile specialiștilor

De Redactia Observator.
Publicat: 09.04.2021, 15:10.
Actualizat: 09.04.2021, 15:12

Cum facem să dăm timpul înapoi măcar cu câţiva ani? Cred că toţi ne întrebăm asta. Răspunsuri ar fi: chirurgie estetică, tratamente, vitamine multe pentru piele, păr și sport. Iar pe pe lângă toate astea, chiar şi o transformare de look reusită ne poate întineri. Alegem culoarea corectă, tunsoarea adecvată fizionomiei și ținuta potrivită, iar rezultatul este spectaculos. 

Richard Burjan, hairstylist: Ce aşteptări ai astăzi de la schimbarea de look?

Model: Mi-aş dori să deschidem un pic nuanţa părului

Richard Burjan, hairstylist: Pentru schimbarea de look a Simonei am ales un mix de ballayage şi hairlights respectând totodată dorinţa sa de a se deschide la păr, prin această nuanţă frumoasă de bej cald şi fresh. Cât despre tunsoare, am ales să ne ducem spre o zonă mai cool, mai îndrăzneaţă, care se regăseşte şi în trendurile din acest an.

Dana Petrina, make-up artist: În completarea noului look al Simonei venim cu un machiaj în culori calde, naturale, accentuăm sprâncenele, iar pentru ten am ales o textură extrem de lejeră.

Lucy Faur, fashion stylist: Simona are o viaţă activă, are o funcţie de conducere şi nu întâmplător, zic eu, este pasionată de moda masculină introdusă în siluete feminine. Din acest motiv pentru ea astăzi am ales un costum cu accente deosebite moderne, care îi vor pune în valoare toate aceste atribute.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.